Virtual Volunteer by Be My Eyes Projesi, Yapay Zeka Örnekleri

Virtual-Volunteer-by-Be-My-Eyes
1 Yıldız 0
Loading...

Virtual Volunteer by Be My Eyes

Açıklama
İster bir çift keskin göze ihtiyacınız olsun, ister görme yeteneğinize sahip olun, Be My Eyes, insanların birlikte dünyayı daha iyi görmelerine yardım... devamını gör
Kategoriler
Değerlendirmeler (5.00)
Değerlendirme (0 / 0)
Geliştirici Platform
  • GPT-4
  • Benzer Projeler
    Virtual-Volunteer-by-Be-My-Eyes-0 Virtual-Volunteer-by-Be-My-Eyes-1

    Virtual-Volunteer-by-Be-My-Eyes Virtual Volunteer by Be My Eyes Hakkında

    İster bir çift keskin göze ihtiyacınız olsun, ister görme yeteneğinize sahip olun, Be My Eyes, insanların birlikte dünyayı daha iyi görmelerine yardımcı olan basit, ücretsiz bir araçtır.

    Şu anda beta testinde olan Virtual Volunteer aracı, küresel olarak erişilebilirliği, kullanılabilirliği ve bilgiye erişimi iyileştirme hedefine ulaşma yolunda daha da ileriye gidecek ve bizi OpenAI’nin güvenli ve sorumlu yapay zeka geliştirmeye ilişkin belirtilen ilkeleriyle uyumlu hale getirecek.

    Be My Eyes’ın Sanal Gönüllü özelliği mevcut uygulamaya entegre edilecek ve OpenAI’nin dinamik yeni bir görüntüden metne oluşturucu içeren yeni GPT-4 dil modeli tarafından desteklenecek. Kullanıcılar, uygulama aracılığıyla görüntüleri, o görüntüyle ilgili tüm soruları yanıtlayacak ve çok çeşitli görevler için anında görsel yardım sağlayacak olan AI destekli bir Sanal Gönüllü’ye gönderebilir.

    Bu teknoloji, fiziksel ortamlarda daha iyi gezinmek, günlük ihtiyaçları karşılamak ve daha fazla bağımsızlık kazanmak için kör veya az gören insanlara güçlü yeni kaynaklar sağlamada dönüştürücü olacaktır.

    Bu özellik şu anda kapalı beta aşamasındadır ve kullanıcılarımızın küçük bir alt kümesi arasında geri bildirim için test edilmektedir.

    Kaynak: https://www.bemyeyes.com/blog/introducing-be-my-eyes-virtual-volunteer

    --

    Değerlendirme & Yorumlar

    Subscribe
    Bildir
    guest
    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Etiketler
    0
    Would love your thoughts, please comment.x