OpenAI Codex Projesi, Yapay Zeka Örnekleri

OpenAI-Codex
1 Yıldız 0
Loading...

OpenAI Codex

Açıklama
OpenAI Codex, programlama görevleri için ince ayarı yapılmış GPT-3'ün doğrudan soyundan gelen bir yazılımdır. OpenAI Codex, insanların kodu nasıl... devamını gör
Değerlendirmeler (5.00)
Değerlendirme (0 / 0)
OpenAI-Codex-0

OpenAI-Codex OpenAI Codex Hakkında

OpenAI Codex, programlama görevleri için ince ayarı yapılmış GPT-3'ün doğrudan soyundan gelen bir yazılımdır.

OpenAI Codex, insanların kodu nasıl kullandığı konusunda geniş bilgiye sahiptir ve kod oluşturmada GPT-3'ten önemli ölçüde daha yeteneklidir , çünkü kısmen çok daha büyük bir kamu kaynak kodu konsantrasyonu içeren bir veri kümesi üzerinde eğitilmiştir.

OpenAI Codex, İngilizce metninizi koda çeviren yeni bir makine öğrenimi aracıdır. Codex, profesyonel programcıların çalışmalarını hızlandırmanın yanı sıra amatörlerin kodlamaya başlamasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

OpenAI'ye göre, Codex'in mevcut sürümü, GPT-3'ün yüzde sıfırına karşılık kodlama görevlerinde yüzde 37'lik bir doğruluğa sahip.

OpenAI, GitHub ile birlikte Codex destekli ilk uygulama olan GitHub Copilot'u piyasaya sürüyor. Codex, bu yaz API'miz aracılığıyla Codex'i piyasaya sürdüğümüzde, geliştiricilerin keşfedebileceği ve kendi uygulamalarında oluşturabileceği daha birçok yeteneğe sahiptir.

--

Değerlendirme & Yorumlar

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Etiketler
0
Would love your thoughts, please comment.x