Yext Chat Projesi, Yapay Zeka Örnekleri

Yext-Chat
1 Yıldız 0
Loading...

Yext Chat

Açıklama
Answers Şirketi Yext, Inc. (NYSE: YEXT), kuruluşların son teknoloji yapay zeka ile konuşma deneyimleri oluşturmasına olanak tanıyan yeni bir ürün olan... devamını gör
Kategoriler
Değerlendirmeler (5.00)
Değerlendirme (0 / 0)
Yext-Chat-0

Yext-Chat Yext Chat Hakkında

Answers Şirketi Yext, Inc. (NYSE: YEXT), kuruluşların son teknoloji yapay zeka ile konuşma deneyimleri oluşturmasına olanak tanıyan yeni bir ürün olan Yext Chat'in piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Şirket, Yext Chat'i bu yıl içinde herkese açık olarak yayınlamayı planlıyor ve ilgili tarafları kapalı beta için bekleme listesine katılmaya davet ediyor.

Kurumsal kullanım durumu için özel olarak tasarlanan Yext Chat, kullanıcıların istedikleri her soruyu sormalarına olanak tanıyan doğru ve doğal bir dil sohbeti deneyimi sunmak için OpenAI'nin GPT-3'ü, Yext Bilgi Grafiği ve diğer tescilli teknoloji dahil olmak üzere çok sayıda büyük dil modelinden (LLM) yararlanır. belirli bir bilgi seti hakkında istiyorum. Genel amaçlı büyük dil modelleri, genellikle bir işletme hakkında çok az yetkili bilgi içeren veya hiç içermeyen çok çeşitli genel veri kümeleri üzerinde eğitilir. Bu nedenle, üretilen yanıtların doğruluğu güvenilir veya bağımsız olarak doğrulanamaz, bu da özellikle modeller yanlış veya yanıltıcı "halüsinasyonlar" yarattığında işletmeler için bir zorluktur.

Şirket, 2019'da Arama ürününün piyasaya sürülmesinden bu yana Yanıtlar Platformu genelinde yapay zeka ve büyük dil modellerini kullanıyor. Farklılaştırılmış çoklu algoritma yaklaşımıyla tanınan Yext Search, anlamak için BERT, DistilBERT ve MPNET'in ince ayarlı sürümlerinden yararlanıyor. doğal dil ve yapılandırılmış ve yapılandırılmamış içerik kaynaklarından ilgili sonuçları döndürür. Yapay Zeka Veri Temizleme, Arama Terimi Kümeleme ve geliştirme aşamasındaki ek üretken özellikler GPT-3 ve BLOOM kullanır, ancak teknolojiyi destekleyen tam LLM'ler değişebilir.

Kaynak: https://www.yext.com/about/news-media/yext-chat-beta

--

Değerlendirme & Yorumlar

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Etiketler
0
Would love your thoughts, please comment.x