Ready Player Me Projesi, Yapay Zeka Örnekleri

Ready-Player-Me
1 Yıldız 0
Loading...

Ready Player Me

Açıklama
Bir selfie ile tam gövdeli bir 3D avatar oluşturun ve onu meta veri deposunda kullanın. Geliştirici? Avatar platformumuzu uygulamanıza veya oyununuza... devamını gör
Kategoriler
Değerlendirmeler (5.00)
Değerlendirme (0 / 0)
Ready-Player-Me-0 Ready-Player-Me-1

Ready-Player-Me Ready Player Me Hakkında

Bir selfie ile tam gövdeli bir 3D avatar oluşturun ve onu meta veri deposunda kullanın. Geliştirici? Avatar platformumuzu uygulamanıza veya oyununuza entegre edin.

Kullanıcı tarafından oluşturulan içeriği ve üretici yapay zekayı birleştirmek, oyunlarda popüler bir trend haline geliyor. Ready Player Me'nin CEO'su Timmu Tõke GamesBeat ile yaptığı röportajda, avatar kıyafeti özelleştirme özelliğinin, yeni fikirleri test etmeye odaklanan yeni bir bölüm olan Ready Player Me Labs'ın bir projesi olduğunu söyledi.

Avatar oluşturucu şu anda ücretsiz olarak beta olarak sunuluyor ve kullanıcılar kendi avatar kıyafetlerini oluşturmak için metin komutlarını kullanmak üzere DALL-E'nin üretken AI sanat platformuna dokunabiliyor. Ready Player Me, metaverse için varsayılan dijital avatar sağlayıcısı olmak istiyor ve bugüne kadar kayıtlı 6.000'den fazla uygulama ve oyuna sahip.

Kaynak: https://venturebeat.com/games/ready-player-me-launches-trial-of-generative-ai-avatar-creator/

--

Değerlendirme & Yorumlar

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Etiketler
0
Would love your thoughts, please comment.x